Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Musa Gündeş Ortaokulu

Telefon : 04427742004
Belgegeçer : 04427742004
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://musagundes.meb.k12.tr
Adres : ŞENYURT MAH. KOYUNOĞLU CAD. MUSA GUNES ORTAOKULU BLOK NO 30 TORTUM / ERZURUM
VİZYON : Türkiye’de ve çağdaş ülkelerdeki eşdeğer ilkokulları ile yarışacak düzeye erişmiş kaliteli, seçkin bir okul olmaktır. Özgün yaklaşım ve oluşumlarla yapılandırılan takım çalışması anlayışıyla, hizmet verdiklerimizi mutlu ve tatmin edebilecek, her alanda yetiştirdiği başarılı bireyler dolayısı ile geçmiş başarılarından aldığımız güçle bizleri kendi alanımızda küresel kimlik kazandıracak bir okul olmak. Bilgi çağına uygun örnek ve öncü bir eğitimle; bilgili, dürüst, erdemli, sorumluluk sahibi, özgüveni olan; milli, manevi, ahlaki, kültürel ve insani değerlere bağlı; sevgi, saygı, şefkat ve yardımlaşma duygularına sahip; Vatanını, Bayrağını, Milletini, Atasını, Ailesini ve İnsanları severek yeşeren kaliteli gençler yetiştirecek bir okul olmaktır.
MİSYON : Okulumuzda Milli Eğitimin genel amaç ve temel ilkeleri ile Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim Kurumlar Yönetmeliği doğrultusunda yasa ve diğer mevzuat ilke ilköğretim programlarının uygulanması ve geliştirilmesi; milli birlik ve bütünlük içinde çağdaş uygarlığın yapıcı yaratıcı, seçkin bir ortağı olan bireyler yetiştirilmesinde araç olan eğitim öğretim sürecini düzenleyen eğitim sistemi ve işleyişinin etkin bir şekilde yerine getirilmesi, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda; Vatanını ve bayrağını seven, insana değer veren, doğru, dürüst ve çağdaş, araştırmacı ve çalışkan, Kendine yetmesini bilen, büyüklerini sayan, küçüklerini seven, özgüvenini kazanmış, Güzel ülkemizi; hak ettiği yerine getirmek için, Sürekli çalışan, B i r e y l e r y e t i ş t i r m e k t i r .
BAŞARILAR : 2021/2022 EĞİTİM ÖĞRETİM TILI SONU İTİBARİ İLE 2 ÖĞRENCİMİZ PYBS 3 ÖĞRENCİMİZ İSE LGS DE BAŞARILI OLMUŞLARDIR.

Öğretmen :7
Öğrenci :58
Derslik :7
Çok Amaçlı Salon :1
Fizik Laboratuvarı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2425
Öğretim Şekli :NORMAL
Saatler : 08:30-15:30
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İNGİLİZCE
Isınma : KALORİFER
Servis :
Ulaşım : MİNİBÜSLERLE VE ÖZEL ARAÇLARLA
Yerleşim Yeri : Beldemiz bilgilerine ...Şenyurt... menüsünden ulaşabilirsiniz
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İLÇEYE UZAKLIK 25 KM İLE UZAKLIK 75 KM
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : TÜBTAK 4006 TÜBİTAK 2024 B E TWİNİNG
Diğer Hususlar : ORTAOKUL İLKOKUL AYNI KAMPÜS İÇERİSİNDEDİR. BAHÇE VE YEMEKHANE ORTAK ALAN OLUP ANASINIFI İDARECİ ODASI ÖĞRETMENLER ODASI KÜTÜPHANE BİLGİSAYAR SINIFI ÇOK AMAÇLI SALON VB ORTAOKULUN BİNASINDADIR. ilkokul sitemiz: http://musagundesio.meb.k12.tr/
Yazdır :